Nalaganje ... ...
Izleti v Sharm el Sheikhu

Raziščite našo široko ponudbo izletov v Sharm el Sheikhu in se odpravite na nepozabne pustolovščine.

 

KAIRO ENODNEVNI IZLET Z LETALOM

Obiščite najbolj znane zgodovinske znamenitosti v Kairu, vključno s piramidami v Gizi, Sfingo in svetovno znanim Egipčanskim muzejem, kjer se nahaja na tisoče artefaktov, od vsakdanjih predmetov do znamenite zlate smrtne maske Tutankamona. Naši profesionalni egiptologi vas bodo popeljali po teh veličastnih znamenitostih, hodili boste po stopinjah faraonov in občudovali veličastne kolosalne grobnice, zadnje ohranjene čudeže starodavnega sveta. Vključuje letalske prevoze, prevoze na kraju samem in kosilo.
Cena za odraslo osebo pribl. *269€ / otr. *249€

 

KAIRO ENODNEVNI IZLET Z AVTOBUSOM

Še en način za obisk Kaira in uživanje v najbolj znanih zgodovinskih znamenitostih vključuje Piramide v Gizi, Sfingo in svetovno znani Egipčanski muzej s tisoči artefakti, ki segajo od vsakodnevnih predmetov do znamenite zlate smrtne maske Tutankamona. Naši profesionalni egiptologi vas bodo popeljali po teh veličastnih znamenitostih, hodili boste po stopinjah faraonov in občudovali veličastne kolosalne grobnice, ki so zadnji ohranjeni čudeži starodavnega sveta. Vključuje prevoze in kosilo.
Cena za odraslo osebo pribl. *119€ / otr. *80€

 

LUKSOR ENODNEVNI IZLET Z LETALOM

Luksor, na mestu starodavnih Teb, pogosto imenujejo največji muzej na prostem na svetu, kjer se več kot 5.000 let zgodovine razkrije v vsej svoji slavi. Glavne znamenitosti vključujejo veličasten  Karnak Tempelj s spomeniki Ramzesa II. in bogom Amon-Ra. Čez reko Nil obiščite tempelj kraljice Hatšepsut, Memnova kolosa in seveda Dolino kraljev, kjer so bile zgrajene grobnice faraonov Novega kraljestva. Vključuje lete, prevoze in kosilo.
Cena za odraslo osebo pribl. *279€ / otr. *249€

 

JERUZALEM ČEZ DAN

Uživajte ob obisku Jeruzalema v enodnevnem izletu; obiščite najzanimivejša mesta v Jeruzalemu in reko Jordan. Vožnja do egiptovske meje in do Mrtvega morja. Plavanje v Mrtvem morju in nakupovanje. Izlet na reko Jordan in plavanje. Vožnja iz reke Jordan v Jeruzalem. Obisk panorame Jeruzalema za fotografiranje. Obisk Betlehema. Obisk nakupovalnega centra, nato obisk cerkve rojstva. Vožnja iz Betlehema v Jeruzalem. Obisk starega mestnega jedra Jeruzalema ter cerkve Grobnice in Zahodnega zidu.
Cena za odraslo osebo pribl. *219€ / otr. *190€

 

PETRA Z LADJO

Začetek izleta zgodaj zjutraj z približno 3-urno vožnjo iz Sharma do Tabe, od koder potovanje nadaljuje z 1-urno trajektno vožnjo do Akabe. Od Akabe do Petre traja pot še dodatnih 2,5 ure. Petra je nabatejsko karavansko mesto, pomembno križišče med Arabijo, Egiptom in Sirijo-Feničijo. Petra je delno zgrajena, delno izklesana v skalo in obkrožena z gorami, prežetimi s prehodi in soteskami. Je eno najbolj znanih arheoloških najdišč na svetu, kjer se starodavne vzhodne tradicije prepletajo s helensko arhitekturo. Po ogledu mesta je na voljo kosilo v 5-zvezdičnem hotelu. Po kosilu se odpeljemo nazaj v Akabo, kjer imate čas za nakupovanje. Nato se vrnemo nazaj v Tabo in vrnemo v hotel. Cena vključuje prevoze in kosilo.
Cena za odraslo osebo pribl. *319€ / otr. *259€

 

SAMOSTAN SVETE KATARINE

Z vožnjo skozi Sinajsko puščavo se boste odpeljali do vznožja gore Sinaj, kjer je Mojzes prejel deset božjih zapovedi. Odkrili boste samostan sv. Katarine, najstarejši delujoči samostan na svetu, ter si ogledali baziliko in legendarno "goro gorečega grma", iz katerega je Bog spregovoril Mojzesu. Fascinantno potovanje, polno zgodovine in kulture, nato pa se boste odpeljali nazaj v Dahab. V Dahabu boste imeli prosti čas, da se odpravite na nakupovanje egipčanskih spominkov. Vstopnina v samostan znaša 5$ in ni vključena v ceno.
Cena za odraslo osebo pribl. *58€ / otr. *40€

 

VEČERJA IN OPAZOVANJE ZVEZD PRI BEDUINIH

Doživite življenje v tradicionalnem beduinskem taboru na Sinaju. Imeli boste priložnost jahati kamele, opazovati sončni zahod nad gorami in se nato udobno namestiti na blazine, da boste uživali v tradicionalni večerji na žaru. Ko se spusti tema, vam bo astronom ponudil vodeno turo po množici zvezd na nebu.
Cena za odraslo osebo pribl. *40€ / otr. *20€

 

DUNES & WAVES

Uživajte v mešanici zabave na puščavi in ob morju, začenši s safarijem s štirikolesniki (quad bike), jahanjem kamel 20 minut in preizkusom nove pustolovščine - vožnjo s sanmi po pesku. Nato vas odpeljemo na peščeno plažo, kjer boste dobili prigrizek in osvežilno pijačo ter uživali v vodnih športih, kot so vožnja s banano, vožnja s tubo in ogled morskega dna s stekleno dno čolna. Imeli boste tudi prosti čas za snorklanje z ob peščeni plaži.
Cena pribl. *54€

 

SAFARI S QUADI

Raziščite puščavsko pokrajino od blizu med dvourno avanturo s quadi. Vzamite svojo čelado in pustite, da vam vodič pokaže osnove, nato pa se odpravite izven utrjenih poti na navdušujočo avanturo skozi suhe gore in vijugaste sipine sinajske puščave.
Cena pribl. *23€

 

RAS MOHAMMED Z LADJO

Odpotujte z ladjo do enega najbolj fantastičnih grebenov na svetu, kjer vam bo vaš vodnik pokazal čudovite koralne grebene, jate pisanih rib in če imate srečo, morda celo raže, hobotnice in želve. Tudi priložnost za sončenje ne manjka! Kosilo, brezalkoholne pijače in oprema za snorklanje so zagotovljeni. Vstopnina v narodni park v višini 5 dolarjev ni vključena.
Cena za odraslo osebo pribl. *42€ / otr. *27€

 

SNORKLANJE NA OTOKU TIRAN

Odpotujte na otok Tiran in raziščite njegove neverjetne koralne grebene. Voda okoli Tirana je morsko zaščiteno območje, ki je po vsem svetu znano po svojih osupljivih podvodnih pokrajinah. Ta celodnevni izlet vključuje 3 postanke za snorklanje. Zagotovljeni so kosilo, brezalkoholne pijače in oprema za snorklanje. Vstopnina v narodni park v višini 5 dolarjev ni vključena.
Cena za odraslo osebo pribl. *42€ / otr. *27€

 

SEA SCOPE SUBMARINE

Oglejte si podvodna čudesa Rdečega morja, ne da bi si zmočili nog. Polpotopljivo plovilo Seascope ima edinstveno opazovalno palubo s steklenimi stenami, ki se nahaja tri metre pod gladino morja. Okna vam omogočajo panoramski pogled na podvodni svet, s svetlo obarvanimi koralami, jatami rib, papagajskih ribic in klovnovk, meduzami, morskim zvezdami in še več. Odlična zabava za vso družino. Ne pozabite vzeti s seboj fotoaparat!
Cena za odraslo osebo pribl. *45€ / otr. *23€

 

CITY TOUR

Doživite vrhunce in skrite kotičke Sharma. Izlet vključuje mestni ogled, ki vključuje glavno mošejo in koptsko katedralo, poleg tega pa vam nudi priložnost, da se naučite, kako se pogajati kot Egipčan na Starem trgu.
Cena za odraslo osebo pribl. *15€ / otr. *10€

 

PLAVANJE Z DELFINI

Priložnost, da plavate, se dotaknete in se igrate s temi čudovitimi, nežnimi in inteligentnimi bitji. Spomini, ki jih boste hranili za vedno. Seja traja 30/15 minut.
Cena za 30min pribl. *114€ / 15min *85€

 

* Cene so informativne in se lahko, zaradi tečajnih nihanj ali posebnih ponudb, spreminjajo.

Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne. Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom. Podjetje ETI v kraju letovanja ne ponuja ali izvaja izletov.  Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja, pri zaposlenih lokalne agencije CET, ki organizira in prodaja ponujene izlete. Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku, nekateri tudi v slovenskem jeziku.