Nalaganje ... ...
ETI varstvo podatkov

 

 

1. Varstvo podatkov na spletu

Uporabniki interneta so velikokrat negotovi in nezaupljivi glede tega ali/in kateri osebni podatki se na internetu zajemajo, shranjujejo, predelujejo in morebiti posredujejo. Varstvo osebnih podatkov in zasebnosti je pri ETI zelo pomembno. Zelo strogo se držimo zakonskih predpisov o varstvu osebnih podatkov in naredimo vse, da zaščitimo vašo zasebnost. Podatki, ki nam jih posredujete (po elektronski pošti ali s kontaktnim formularjem), služijo izključno za obdelavo vaše zahteve. Shranijo in obdelajo se le nujno potrebni podatki. Z vašim vstopom na to spletno stran, se na našem strežniku shranijo informacije o dostopu (datum, čas, opazovana stran). Te informacije se pridobivajo izključno za statistične namene. Izsledki so anonimni. Vaših podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Ne uporabljamo JAVA-Applet ali ActiveX-Controls. Opozarjamo le, da lahko naše spletne strani vsebujejo povezave do spletnih strani drugih ponudnikov. Naše podjetje nima nikakršnega vpliva na upoštevanje varstva podatkov drugih upravljavcev.

2. Katere informacije zajemamo in čemu služijo?

Vaši osebne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, datum rojstva) shranjujemo le, če jih navedete oziroma, če je njihova hramba nujno potrebna. To je potrebno predvsem pri rezervaciji potovanja in pa pri izpolnjevanju kontaktnega obrazca, ko gre za sodelovanje pri nagradnih igrah, naročilu na novice, ali izpolnjevanju vprašalnikov. Pri rezervaciji potovanja, ki ga poravnate s plačilno kartico, potrebujemo tudi podatke o tipu plačilne kartice, številki plačilne kartice, veljavnosti plačilne kartice in CVV2/CVC2 kodi na zadnji strani kartice. Ko podate te informacije, se strinjate z njihovo hrambo. Vaši podatki bodo obdelani zaupno glede na zakonodajo o varstvu podatkov in po internetu preneseni s šifrirano SSL metodo. Opozarjamo, da lahko vaše osebne podatke, zaradi brezhibne izvedbe rezervacije, posredujemo drugim izvajalcem storitev (letalskim družbam, hotelom ipd.), ki so lahko tudi v tujini. V kolikor se ob izvedbi rezervacije ali prijavi na novice strinjate, da na vaš naslov pošiljamo promocijska sporočila in ponudbe, bomo v ta namen vaše podatke shranili pri podjetju, ki se je zavezalo, da bo v okviru predelave podatkov namenilo posebno pozornost zaščiti le teh. Podatki se ne posredujejo tretjim osebam izven našega podjetja. Z vašim dostopom na našo spletno stran, se beležijo datum, čas in iskana spletna stran. Ti podatki se ne navezujejo na osebni profil, temveč so zabeleženi anonimno. Služijo izključno za statistično obdelavo in optimizacijo ponudbe za naše goste.

3. Varstvo podatkov in splošna določila

Zbiranje in predelava vseh osebnih podatkov se izvaja glede na slovensko zakonodajo o varstvu podatkov. Zbirajo in našim partnerjem posredujejo, se le podatki, nujno potrebni za nemoten potek vašega potovanja. Naši partnerji in sodelavci so pogodbeno zavezani k molčečnosti in skrbnemu ravnanju s podatki.

4. Preklic in pravica do vpogleda

Kadarkoli lahko nasprotujete uporabi vaših osebnih podatkov za namene promocij ali posredovanju teh podatkov za promocije. Zadostuje pisno sporočilo na info@etipotovanja.si ali ETI potovanja d.o.o., Slovenska 21, SI-2000 Maribor. Nemudoma po prejemu vašega sporočila bomo prenehali s pošiljanjem promocijskih sporočil in katalogov na vaš naslov oziroma vaši podatki več ne bodo posredovani za namene promocije.  Na vašo zahtevo ste upravičeni do vpogleda vaših shranjenih podatkov. Imate pravico do popravkov, izbrisa ali blokade vaših podatkov. Določene okoliščine ne dovoljujejo izbrisa podatkov, predvsem v primerih, ko se podatki navezujejo na izračune in za računovodske namene. Podatki se izbrišejo, v kolikor in dokler ni potrebna hramba zaradi navedenih razlogov. V kolikor ni pogodbenih ali pravnih razlogov, lahko kadarkoli nasprotujete hrambi vaših osebnih podatkov. Vaše zahteve pošljite na info@etipotovanja.si.

5. Novice

Občasno bi vas radi seznanili z našo ponudbo in popnudbo naših partnerjev ter novimi storitvami. V ta namen potrebujemo vaše osebne podatke. V kolikor njihove uporabe ne dovolite, nas o tem prosim obvestite na naslov info@etipotovanja.si. Naše novice prejmete le, če se s tem strinjate. Od prejemanja novic se lahko, tudi po prijavi, kadarkoli odjavite. To lahko storite z elektronskim sporočilom ali klikom na povezavo za odjavo, na koncu našega elektronskega sporočila.

6. Varnost podatkov

ETI Slovenija je sprejel vse tehnične in organizacijske ukrepe, da podatke, ki ste jih posredovali, zaščiti pred izgubo, uničenjem, manipulacijo in nepooblaščenim dostopom. Za varen prenos podatkov med vašim spletnim brskalnikom in našim internetnim sistemom uporabljamo Secure Socket Layer (SSL) tehnologijo šifriranja.

7. Uporaba piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih brskalnik shranjuje na vaš disk. To so informacije o obiskanih internetnih straneh in videnih oglasih. Vendar s piškotki nikdar ni moč pridobiti osebnih podatkov kot so ime, naslov, elektronski naslov ipd. Piškotke uporabljajo operaterji spletnih strani, da ugotovijo ali ste upravičeni do ogleda določenih spletnih strani. Za shranjevanje piškotkov v brskalniku posebne nastavitve niso potrebne. Brskalnik piškotke upošteva kot standardno storitev in jih shranjuje pod imenom Temporary Internet Files, saj ne predstavljajo neposredne nevarnosti. V kolikor ne želite, da ETI in njegovi partnerji med vašim brskanjem uporabljajo piškotke, lahko te v brskalniku izključite. Podrobnejše informacije so v mapi Pomoč v vašem brskalniku. V kolikor se z uporabo piškotkov strinjate, bodo ti ostali na vašem računalniku shranjeni dve leti, lahko pa jih predčasno izbrišete. Prosimo pa, da upoštevate, da lahko onemogočanje piškotkov omeji uporabo spletne strani in ponujenih storitev. Spletne svetilnike uporabljamo le za statistične namene, za beleženje anonimnih pristopov. Nadaljnja vrednotenja nam tako povedo, katere internetne strani so bile obiskane in katere storitve uporabljene. Vašega IP naslova ne uporabljamo z namenom osebne identifikacije, temveč za zbiranje podatkov o prometu na naših internet straneh. Te podatke analizira Google Analystic. (www.google.com/analytics/)

8. Uporaba Google Analytics

Ta spletna stran uporablja Google Analystic – googlovo storitev za analizo spleta. Google Analystic uporablja piškotke – tekstovne datoteke, ki se shranjujejo na vaš računalnik in omogočajo analizo uporabe spletne strani. Na osnovi piškotkov se pridobljene informacije o uporabi te spletne strani (vključno s IP naslovom) prenesejo in shranijo na googlovem strežniku v ZDA. Google uporabi te informacije za analizo uporabe spletne strani, sestavo poročil o aktivnostih na spletni strani ter pripravo storitev povezanih z uporabo spletne strani in interneta. Google te informacije posreduje tretjim osebam le v primeru, da je za to zakonsko obvezan, ali pa ko tretje osebe te informacije po naročilu googla predelajo. Google v nobenem primeru ne bo vašega IP naslova povezal z drugimi razpoložljivimi podatki. Uporabo piškotkov lahko izključite z ustreznimi nastavitvami v programski opremi brskalnika. V tem primeru vas opozarjamo, da morda ne bo možno koristiti vseh funkcij spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate, da google predela vaše informacije, na zgoraj opisan način in zaradi zgoraj opisanih razlogov. Pridobivanju in shranjevanju podatkov lahko kadarkoli nasprotujete. Uporabite lahko plug-in https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de Naša spletna stran uporablja funkcijo za anonimnost Google Analyitics. Shranijo in predelajo se le skrajšani IP naslovi, kar onemogoča povezavo z osebami.

9. Izjava o varstvu podatkov

ETI Express Travel International se zavezuje k upoštevanju zgoraj opisanih točk glede varstva podatkov. V kolikor imate o varstvu podatkov dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate na (info@etipotovanja.si).

 

ETI potovanja d.o.o.

Slovenska ulica 21

2000 Maribor

Telefon +386 (2) 228 0 350