Nalaganje ... ...
Izleti v Hurgadi
Raziščite našo široko ponudbo izletov v Hurgadi in se odpravite na nepozabne pustolovščine.
 
HURGADA + SHOPPING
Doživite razburljiv izlet v Hurgadi, eni najbolj priljubljenih počitniških destinacij ob Rdečem morju. Čaka vas očarljiv ogled marine, kjer boste občudovali elegantne jahte, barvite ribiške čolne in uživali v vonju morskega zraka. Za kulturni vtis boste obiskali eno izmed slikovitih mošej, kjer boste doživeli edinstveno atmosfero in občudovali čudovito arhitekturo. Za na konec dan začinite še z razburljivim nakupovanjem po živahnih tržnicah in trgovinah, kjer lahko najdete raznoliko paleto spominkov in lokalnih izdelkov. Ta izlet združuje nakupe, odkrivanje marine in spoznavanje kulturne dediščine, kar vam bo omogočilo, da doživite raznolikost in lepoto Hurgade.
Cena pribl. *10€
 
LADJA S STEKLENIM DNOM
Pridružite se nam na nepozabnem izletu z ladjo s steklenim dnom, kjer boste občudovali osupljivo podvodno življenje skozi prosojno stekleno dno ladje. Medtem ko ladja pluje, nad kristalno čistimi vodami, boste imeli edinstveno priložnost opazovati raznolikost in lepoto morskega sveta, ki se razprostira pod vami. S svojimi očmi boste lahko videli pisane ribe, čudovite koralne grebene in druge fascinantne morske organizme, ne da bi morali stopiti v vodo. Ta izlet vam bo omogočil neposreden stik s podvodnim svetom, ne da bi se potopili, kar vam bo omogočilo enkratno doživetje in nepozabne vtise.
Cena pribl. *25€
 
GRAND AQUARIUM
Vabimo vas na nepozabno izkušnjo v Grand Aquarium v Hurgadi. Ta izlet vam omogoča raziskovanje čudovitega podvodnega sveta Egipta, ne da bi se potopili v morje. Sprehodite se skozi impresivne galerije akvarija, kjer boste občudovali raznoliko morsko življenje, vključno z barvitimi ribami in eksotičnimi morskimi bitji. Doživite bližnje srečanje z morskimi želvami, morskimi psi in drugimi fascinantnimi vrstami. Grand Aquarium v Hurgadi je popoln kraj za družinsko zabavo in odkrivanje skrivnosti podvodnega sveta. Pridružite se nam in ustvarite nepozabne spomine na to čudovito pustolovščino!
Cena pribl. *29€
 
HURGADA MUZEJ
Vabimo vas na izlet v Hurgada muzej, kjer ahko pogledate v bogato zgodovino Egipta. Muzej ponuja edinstven vpogled v starodavno civilizacijo skozi razstavljene artefakte in zgodovinske predmete. Oglejte si starodavne egipčanske umetnine, mumije, hieroglife in druge dragocene artefakte, ki prikazujejo življenje in kulturo starega Egipta. Strokovni vodniki vam bodo povedali zanimive zgodbe in vas popeljali skozi razstavne dvorane, kjer boste lahko odkrivali skrivnosti tisočletne zgodovine tega fascinantnega kraja. Hurgada muzej je odlična priložnost za vse, ki jih zanima arheologija, zgodovina in kultura. Pridružite se nam na tem edinstvenem izletu in se potopite v bogato dediščino Egipta.
Cena pribl. *25€
 
SAND CITY
Vabljeni na izlet v Hurgada Sand City, kjer boste doživeli čarobno srečanje s peskom in umetnostjo. Sand City je prava umetniška galerija na prostem, kjer so čudovite skulpture in kipi izdelani iz peska. Sprehodite se med impresivnimi peskovnimi kreacijami, ki prikazujejo znamenitosti Egipta in drugih delov sveta. Odkrijte piramide, sfinge, ikonične zgradbe in znane osebnosti, vse izdelane z natančnostjo in kreativnostjo umetnikov. Umetnine se prelivajo v čudovite barve in ustvarjajo slikovito kuliso, ki vas bo navdušila. Hurghada Sand City je idealen kraj za družinsko zabavo, ustvarjanje nepozabnih fotografij in občudovanje izjemne peskovne umetnosti. Pridružite se nam na tem izletu in se prepustite čarobnemu svetu peska!
Cena pribl. *25€
 
JEEP SAFARI ADVENTURE
Vabljeni na nepozabno avanturo na izletu z džipi v Hurgado. Džipi safari vam omogoča, da se podate na razburljivo vožnjo skozi puščavo. Sledite izkušenim vodnikom, medtem ko prečkate sipine, občutite sunek adrenalina in se popolnoma poglobite v naravno lepoto okolice. Med potjo boste imeli priložnost spoznati lokalno kulturo in obiskati beduinsko vasico, kjer se boste seznanili z njihovim načinom življenja ter okusili tradicionalno beduinsko gostoljubje. Sprehodite se po puščavi, se sprostite ob sončnem zahodu in občudujte neskončno razgledanje peska. Jeep safari v Hurghadi je prava pustolovščina za vse ljubitelje adrenalina in narave. Pridružite se nam in doživite nepozabno avanturo v srcu egipčanske puščave.
Cena pribl. *25€
 
QUADI V PUŠČAVI ALI NA PLAŽI
Pridružite se nam na razburljivem izletu Quad Safari, kjer se boste podali na adrenalinsko vožnjo s quadi po slikovitih puščavskih pokrajinah ali ob plaži. Občutili boste hitrost, vznemirjenje in občudovali čarobno lepoto puščave oziroma morja med vožnjo. Med avanturo se boste ustavili v pristni beduinski vasi, kjer boste imeli priložnost spoznati kulturo in tradicijo beduinov. Za dodatno doživetje boste lahko jahali kamele, kar vam bo omogočilo, da se približate beduinskemu načinu življenja. Ta izlet vam bo prinesel popolno kombinacijo adrenalina, kulturnega izkustva in priložnosti za občudovanje puščavskega okolja. Pripravite se na nepozabno pustolovščino in edinstvene spomine!
Cena pribl. *25€
 
SNORKLJANJE + OTOK (Orange Bay ali Paradise Island)
Doživite nepozabno pustolovščino z izletom, ki združuje snorkljanje v Rdečem morju in zabavo na otoku. S svojo masko, dihalko in plavutmi se potopite v valove Rdečega morja ter občudujte čudovito pisan podvodni svet. Odkrivajte barvite koralne grebene, opazujte pisane ribe in morda celo srečate kakšno eksotično morsko bitje. Po osvežujočem snorkljanju se odpravite na otok, kjer se boste lahko sprostili in zabavali. Uživajte na plaži, privoščite si sončenje, kopajte se v toplem morju ali pa se preprosto sprostite ob obali. Ta izlet vam bo omogočil izjemno doživetje snorklanja in kopanja v kombinaciji z zabavo na očarljivem otoku.
Cena pribl. *35€
 
KAIRO 1 DAN
Pridružite se nam na celodnevnem izletu v Kairo, kjer boste imeli priložnost preučevati bogato egipčansko zgodovino. Očarani boste občudovali tisočletne piramide, ki stojijo kot monumentalni simboli starodavne civilizacije. Spoznajte mistiko in veličino teh ikoničnih struktur ter se približajte skrivnostim, ki jih skrivajo. Nadaljevali boste z obiskom starega muzeja, kjer boste odkrivali številne artefakte, mumije in umetniška dela iz starega Egipta. Sprehodite se med zgodovinskimi zakladi in se potopite v bogato dediščino te fascinantne države. Med izletom bo vključeno okusno kosilo, ki vam bo zagotovilo energijo za nadaljnje raziskovanje. Ta izlet vam bo omogočil neprecenljivo izkušnjo, kjer boste lahko doživeli izjemno dediščino Egipta in se vrnili s spoštovanjem do te mogočne civilizacije.
Cena avtobus pribl. *99€
Cena letalo pribl. *269€
 
LUXOR 1 DAN
Vzemite si čas za celodnevno odkrivanje čudovitega Luxorja, kjer vas čaka bogata zgodovina in arheološka dediščina. Na tem izletu boste obiskali impresivni karnaški tempelj, ki vas bo očaral s svojo grandioznostjo in izjemno arhitekturo. Na koncu se boste ustavili pri monumentalnih Memnonovih kolosih, ki vam bodo pričarali občutek veličine in mogočnosti starega Egipta. Med izletom boste imeli tudi vključeno okusno kosilo, ki vam bo dalo novih moči za nadaljnje raziskovanje. Ta izlet vam bo omogočil izjemno priložnost, da se poglobite v bogato zgodovino Luxorja ter doživite čarobnost njegovih znamenitosti iz prve roke.
Cena pribl. *99€
 
Dodatna PROMOCIJSKA ponudba IZLETOV:
1. Orange Bay + Quad safari ali Jeep safari = Cena pribl. *55€
2. Utopia ali Eden + Quad safari ali Jeep safari = Cena pribl. *69€
3. Luksor ali Kairo + snorklanje z ladje ali Quad safari ali Jeep safari = Cena pribl. *109€
4. Luxor + Kairo = Cena pribl. *159€
*opomba = pri dodatni promocijski ponudbi sta izleta v Kairo in Luksor izvedena z avtobusom
 
 

* Cene so informativne in se lahko, zaradi tečajnih nihanj ali posebnih ponudb, spreminjajo.

Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne. Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom. Podjetje ETI v kraju letovanja ne ponuja ali izvaja izletov.  Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja, pri zaposlenih lokalne agencije CET, ki organizira in prodaja ponujene izlete. Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku, nekateri tudi v slovenskem jeziku.