Nalaganje ... ...
Potapljanje v Egiptu

POČITNICE S POTAPLJANJEM V EGIPTU (slikovito potapljanje v Rdečem morju)

Rdeče morje je eno najbogatejših podvodnih področij na svetu. Neverjetna raznolikost koral, tropskih rib in razbitin v naravnih grebenih Rdečega morja so razlog, da je Egipt eden najlepših počitniških ciljev potapljačev. Raziskovanje pisanih ribic, lebdenje med koralnimi grebeni, raziskovanje razbitin ali plavanje s tokom, vse to in še več spremeni potapljanje v Egiptu v nepozabno doživetje.


NAJBOLJŠI POGOJI ZA NEPOZABNO DOŽIVETJE

Optimalni pogoji za počitnice s prijetno klimo in sončnim vremenom 365 dni v letu in to po le štirih urah poleta z letalom. Potopite se v podvodni svet, uživajte v potapljaških počitnicah in prijetnih hotelih ali na križarjenju s potapljanjem in odkrijte čudeže ter zaklade Rdečega morja. Kakorkoli in kjerkoli želite preživeti vaše potapljaške počitnice v Egiptu, ETI vam stoji ob strani kot priznan in zanesljiv partner.

 

ETI PARTNERJI

Naši izbrani potapljaški centri imajo standard ISO EN 14467 / ISO 24803 za potapljanje in sledijo navodilom egipčanskega "Chamber of Diving and Watersports" (CDWS) in avstrijskega inštituta za standardizacijo ter so certificirani pri evropski podvodni federaciji. Vsi naši potapljaški centri sledijo visokokakovostnim standardom in se držijo visoke profesionalnosti. 

POMEMBNI NAPOTKI

Pogoj za potapljanje je, da ste stari najmanj 10 let in dober plavalec. Potrebujete pa tudi aktualno zdravniško potrdilo. Potapljaško predznanje, glede na vrsto tečaja (spoznavni tečaj, Discover Scuba, Scuba Diver, Open Water tečaj), ni pogoj. Za opravljanje tečaja si je potrebno pred nastopom potovanja, pri osebnem zdravniku pridobiti zdravniško spričevalo o zdravstveni primernosti in ga predložiti v potapljaški šoli. Pred pričetkom potapljanja je potrebno izpolniti tudi vprašalnik o zdravstvenem stanju. Prosimo natisnite ta dokument:

 

AQUARIUS DIVING HURGADA  

EURO DIVERS HURGADA  

 

IZJAVA O ZDRAVSTVENEM STANJU (v nemškem jeziku). Izkušenim potapljačem priporočamo, da s seboj vzamejo potapljaško knjižico log-book in mednarodno potapljaško licenco (brevet). Opozarjamo, da odgovornost za organizacijo in izvedbo potapljaških tečajev prevzema šola potapljanja v kraju letovanja.