Nalaganje ... ...
Možnosti izletov v Hurgadi

V HURGADI vam ponujamo številne možnosti za izlete, ki bodo vaše počitnice spremenili v nepozabno doživetje!

 

QUAD SAFARI

• dopoldanska vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, izposoja naglavne rute, očal in brezalkoholna pijača. Cena pribl. *39€.

OTOŠKE SANJE

• potop z dihalkami, obisk otoka Orange Bay. Sončni zahod boste doživeli na ladji ob povratku domov. Vključena izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače. Cena pribl. *44€.

SUPER SAFARI

• popoldanska vožnja do beduinske vasi, postanek za ogled sončnega zahoda v puščavi, jahanje kamel, naglavna ruta, izposoja očal, brezalkoholna pijača.. Cena pribl. *49€.

SNORKLJANJE IN VOŽNJA Z LADJO S STEKLENIM DNOM

• skozi masko in stekleno dno naše ladje odkrijte pisan podvodni svet s čudovitimi ribami in raznolikimi koralami.Vključena brezalkoholna pijača. Cena pribl. *59€.

KAIRO DELUXE

• enodnevni izlet z avtobusom: piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej. Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *90€.

LUXOR DELUXE

• enodnevni izlet z avtobusom: tempelj Karnak, Memnova kolosa, Dolina kraljev, vožnja po Nilu. Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *95€.

KAIRO

• enodnevni izlet z letalom: piramide v Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipčanski muzej Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *225€.

 

Izlet je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne. Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom. ETI v kraju letovanja ne ponuja ali izvaja izletov. Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja, pri zaposlenih lokalne agencije CET, ki organizira in prodaja ponujene izlete. Izleti so vodeni v slovenskem, nemškem ali angleškem jeziku. 

 

Ponudba počitnic v HURGADI