Nalaganje ... ...
Možnost izletov v Marsa Alam

MODRA VOŽNJA

• poldnevni izlet, 2 potopa s snorkljem iz čolna, vključena izposoja opreme. Kosilo, brezalkoholne pijače. Cena: pribl. *44€.

NIL - LUXOR – enodnevni izlet z avtobusom
• dolina kraljev, vožnja po Nilu, tempelj kraljice Hačepsut, tempelj Karnak, Memnova kolosa, tovarna alabastra, vključene vstopnine in kosilo. Cena: pribl. *99€.

NIL - ASUAN – enodnevni izlet z avtobusom
• tempelj Philae, jez na Nilu, obisk parfumerije, vključene vstopnine in kosilo. Cena: pribl. *89€.

EL QUESIR – enodnevni izlet z avtobusom
• Obisk in ogled mošeje, cerkve, sprehod skozi staro mestno jedro, obisk bazarja. Cena: pribl. *15€.

QUAD SAFARI
• Vožnja s štirikolesniki do beduinske vasi, vključena brezalkoholna pijača. Cena: pribl. *34€.

MEGASAFARI
• jeep, štirikolesnik, jahanje kamel, obisk beduinske vasi, opazovanje zvezd, sončni zahod z vključeno večerjo iz žara, brezalkoholno pijačo in orientalsko predstavo. Cena: pribl. *50€.


Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne. Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom. ETI v kraju letovanja ne ponuja ali izvaja izletov. Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja, pri zaposlenih lokalne agencije CET, ki organizira in prodaja ponujene izlete.  Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku.

 

Ponudba počitnic v MARSA ALAMU