Nalaganje ... ...
Izleti v Egiptu

Lokalna agencija Cairo Express Travel (CET), bo poskrbela da bodo vaše počitnice zanimive in nepozabne. Uživanje v hotelu lahko popestrite z udeležbo na katerem od zanimivih izletov in tako pobliže spoznate deželo in ljudi vaše počitniške destinacije. Cairo Express Travel (CET) je z dolgoletnimi izkušnjami eden vodilnih organizatorjev izletov v Egiptu. Izlete enostavno rezervirate pri vašem predstavniku v kraju letovanja. Da pa boste lahko že doma načrtovali vaše letovanje, vam predstavljamo nekaj najbolj priljubljenih izletov (organizator v kraju letovanja si pridržuje pravico do sprememb). Prosimo upoštevajte, da je izlete potrebno rezervirati pri lokalni agenciji.

 

   MOŽNOSTI IZLETOV V HURGADI   

QUAD SAFARI

dopoldanska vožnja do beduinske vasi, jahanje kamel, izposoja naglavne rute, očal in brezalkoholna pijača. Cena pribl. *39€.

OTOŠKE SANJE

 potop z dihalkami, obisk otoka Orange Bay. Sončni zahod boste doživeli na ladji ob povratku domov. Vključena izposoja opreme, kosilo, sadje, hladne in tople brezalkoholne pijače. Cena pribl. *44€.

SUPER SAFARI

popoldanska vožnja do beduinske vasi, postanek za ogled sončnega zahoda v puščavi, jahanje kamel, naglavna ruta, izposoja očal, brezalkoholna pijača.. Cena pribl. *49€.

SNORKLJANJE IN VOŽNJA Z LADJO S STEKLENIM DNOM

skozi masko in stekleno dno naše ladje odkrijte pisan podvodni svet s čudovitimi ribami in raznolikimi koralami.Vključena brezalkoholna pijača. Cena pribl. *59€.

KAIRO DELUXE

 enodnevni izlet z avtobusom: piramide v Gizi, sfinga, Egipčanski muzej. Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *90€.

LUXOR DELUXE

 enodnevni izlet z avtobusom: tempelj Karnak, Memnova kolosa, Dolina kraljev, vožnja po Nilu. Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *95€.

KAIRO

• enodnevni izlet z letalom: piramide v Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipčanski muzej Vključene vstopnine in kosilo. Cena pribl. *225€.

 

   MOŽNOSTI IZLETOV V SHARMU   

OGLED MESTA

ogled najlepše mošeje, obisk parfumerije in pohajkovanje po stari tržnici. Cena pribl. *13€.

KAIRO & LUXOR & JERUZALEM & PETRA *izleti na povpraševanje

• Kairo z letalom - cena pribl. *220€

 Luxor z letalom - cena pribl. *220€

• Jeruzalem - cena pribl. *135€

• Petra - cena pribl. *279€

RAS MOHAMED

raziščite podvodni raj, nacionalni park Ras Mohamed.V ceno so vključeni vsi transferji, samopostrežno kosilo, topli in hladni brezalkoholni napitki, oprema za snorkljanje ter pristojbina za nacionalni park. Cena pribl. *39€.

OTOK TIRAN

raziščite lepoto podvodnega sveta Rdečega morja v okolici znamenitega otoka Tiran. V ceno so vključeni vsi transferji, samopostrežno kosilo, topli in hladni brezalkoholni napitki, oprema za snorkljanje. Cena pribl. *36€.

JEEP SAFARI

terenska vožnja z jeepi, jahanje kamel, BBQ večerja in čaj. Opazovanje zvezdnatega neba v puščavi. Cena pribl. *37€.

QUAD RUNNER

adrenalinska vožnja s štirikolesniki po sinajski puščavi. V ceno so vključeni transferji ter plastenka vode. Cena pribl. *20€.

SEA SCOPE

opazovanje podvodnega sveta z ladje s steklenim dnom. Otroci do 11,99 let brezplačno. Cena pribl. *34€.

SAMOSTAN SV.KATARINE

obiščite cerkev, mošejo in najbolj znan grm na svetu- Goreči grm. Fascinantno doživetje z obilo zgodovine in kulture. Obisk Dahaba ali zlato mesto, ki je znano po fantastičnih možnostih nakupovanja. Kosilo je postreženo v restavraciji s prekrasnim pogledom na morje. Cena pribl. *53€.

 

Izlete je možno rezervirati v avli vašega hotela. Cene veljajo na osebo in so informativne. Prosimo upoštevajte, da je pri nekaterih znamenitostih ob fotografiranju ali snemanju potrebno doplačilo upraviteljem. Prosimo za razumevanje, saj je za zaščito kulturnih zakladov zaradi možnih poškodb ob uporabi bliskavic prepovedano fotografiranje ali snemanje spomenikov in kulturnih znamenitosti, ki so pod spomeniškim varstvom. ETI v kraju letovanja ne ponuja ali izvaja izletov.  Rezervacija izletov je možna izključno v kraju letovanja, pri zaposlenih lokalne agencije CET, ki organizira in prodaja ponujene izlete. Izleti so vodeni v nemškem ali angleškem jeziku.