Nalaganje ... ...
Družinske počitnice v Egiptu

Za družine in otroke ima ETI pripravljenih mnogo posebnosti – da bodo v počitnicah lahko uživali tako mlajši kot starejši gostje.

 

ETI MAXI otroški klub in ETI Baby servis

Igre, zabava in veliko akcije. V ETI MAXI otroških klubih je vsak dan (razen ob petkih) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznoliko zabavo, ki zagotavlja razburljive počitnice tudi za najmlajše goste ETI potovanj. Otroški animatorji (nemško govoreči), se vsak dan domislijo česa novega in nikoli ni dolgčas. V ETI MAXI otroškem klubu so vsi otroci deležni all inclusive ponudbe. Dogajajo se: igre na plaži, peščeni gradovi, igre ob bazenu, natečaji v oblikovanju in risanju, poslikava telesa, ličenje in še veliko več. Prav tako pa vsi mlajši gostje brezplačno prejmejo ETI Maxi otroški klub majico, napihljivo žogo za v vodo in ETI Maxi otroški klub pokrivalo.

V vseh RED SEA HOTELS z ETI Maxi otroškim klubom je v ponudbi tudi ETI Baby servis. ETI ima pripravljeno široko paleto otroških stvari, ki jih lahko koristite glede na razpoložljivost in ob plačilu varščine (med 10 in 20 €). Izbirate lahko med: otroško posteljico, mrežo proti komarjem, otroškim vozičkom, grelcem za stekleničke, grelcem za vodo, podlogo za previjanje, igračami za plažo, plavalnimi obroči in napihljivimi igračami, kahlico. Priporočamo pravočasno naročilo na info@etipotovanja.si.

ETI Maxi otroške klube in Baby servis ponujamo v hotelih: 
Hurghada: Siva Grand Beach, The Grand Hotel, The Grand Resort
Makadi Bay: The Grand Makadi, Sunwing Family Star, Sunwing Waterworld Makadi
Sharm El Sheikh: The Grand Hotel Sharm El Sheikh, Ghazala Gardens, Sharm Plaza

 

Super otroški pavšali

V vseh RED SEA HOTELS boste za enega ali dva otroka v sobi s starši plačali pavšal od 369 €. Pavšal velja za otroke do 13,9 let in tudi ob nastanitvi ene odrasle osebe in enega otroka v sobi. Velja starost otroka na dan povratka z destinacije. 

 

Pozna odjava

Da vam z vašimi otroci na dan odhoda od 12. ure ne bo potrebno sedeti v lobiju, vam je na dan odhoda v vseh RED SEA HOTELS soba na voljo do trenutka, ko vas lokalna agencija pobere v hotelu in odpelje do letališča. Seveda lahko ves ta čas koristite vse rezervirane storitve.

 

Družinske sobe

V nekaterih izbranih RED SEA HOTELS imajo družinske sobe dve ločeni spalnici. Te posebne sobe so namenjene družinam z 2 odraslima in 2, 3 ali 4 otroci, ali 3 odraslimi in 2 otrokoma. 

 

Otrokom prijazne restavracije

Z vašimi otroci lahko v miru zaužijete zgodnjo večerjo. V glavnih restavracijah RED SEA HOTELS je na nižjih mizah pripravljen samopostrežen izbor jedi, ki teknejo predvsem mlajšim. Seveda so v restavracijah na razpolago tudi otroški stolčki.

 

Otroška igrišča

Na počitnicah se je potrebno naigrati: na igriščih RED SEA HOTELS najdejo otroci vse potrebno: gugalnice, tobogane, plezala in veliko več. 

 

Otroška diskoteka

K zaključku popolnega počitniške dne sodi otroška diskoteka, ki jo animatorji v RED SEA HOTELS organizirajo vsak dan, razen sobote.

 

Otroški kino

Po večerji se v otroškem kotičku RED SEA HOTELS vsak večer predvajajo različne risanke (v nemškem jeziku). 

 

Ločeni otroški bazenčki

V vseh RED SEA HOTELS so ločeni otroški bazeni, v nekaterih hotelih celo otroški bazenski sklopi in /ali vodni tobogani.