Nalaganje ... ...
Makadi Mall

Makadi Mall (nakupovalna ulica) se nahaja v kompleksu petih RED SEA hotelov na Makadi Bay. Le nekajminutni sprehod vas po ličnih promenadah iz hotelov pripelje do središča dogajanja. Med brezskrbnim pohajkovanjem lahko poiščete spominčke za vaše najdražje ali pa pri zlatarju izberete dragocenost zase. Med izbranimi igračami v SPIEGELBURG bo zaigralo srce vsake princeske in zagotovo se kje skriva igrača, ki bo nadomestila ljubljenčka, ki je ostal doma. Bi med počitnicami sopotnika presenetili s šopkom? Tudi to lahko uredite v Makadi Mall. FLOWER TOWER ponuja širok izbor svežega rezanega cvetja. Za vsak primer je tukaj tudi lekarna z izborom zdravil in kozmetike. Plačilo je možno s kreditnimi karticami ali gotovino. V neposredni bližini je bankomat. Posebej znan in priljubljen pa je MAKADI MALL zaradi bogate ponudbe izvrstnih restavracij. 

Tam Tam

Egipčanska restavracija. Poleg arabske, libanonske in sirijske kuhinje ima na egipčansko pripravo jedi velik vpliv tudi mediteranska kuhinja.

Mumbai

Indijska restavracija. Indijska kultura kuhanja je ena najstarejših na svetu. Naj vas očarajo vonjave eksotičnih začimb.

Mafia Classic

Italijanska restavracija. Bogata ponudba pic, testenin, svežih solat in izbranih klasičnih jedi. 

La Maison de Paris

Francoska restavracija. Uživajte v okusih tradicionalnih francoskih jedi. 

Golden Dragon

Azijska restavracija. Ni le 8 zakladov … izberite med ponudbo okusnih avtentičnih azijskih jedi. 

Kot gostje RED SEA hotelov v Makadi Bay ste vabljeni, da te restavracije obiščejo s predhodno najavo in morebitnim nizkim doplačilom. Vaš popoln počitniški dan se bo zaključil z obiskom večerne predstave ali prireditve, ki se odvija neposredno v Makadi Mall.  

Ponudbe počitnic v Makadi Bayu