Nalaganje ... ...
MAHARA Klub

Sodelujte v programu zvestobe RED SEA HOTELS in postanite član MAHARA CLUB! Kot član Mahara kluba lahko uživate v številnih prednostih. V izbranih partnerskih hotelih, ladjah, potovalnih agencijah, potapljaških šolah, šolah deskanja, lepotnih centrih, internetnih kavarnah, biljardnicah, restavracijah, barih, trgovinah, lahko plačujete z zbranimi Mahara školjkami. Ob vsaki rezervaciji počitnic v Egiptu, kot registriran član Mahara kluba, prejmete školjke, ki se, glede na znesek letovanja, pripišejo klubski kartici.  V kraju letovanja lahko s svojo MaharaBlueCard, MaharaGoldCard oz. MaharaPlatinCard plačujete povsod, kjer vidite MAHARA KLUB logo.

Mahara Blue Card

Že po petem letovanju v katerem izmed hotelov verige RED SEA HOTELS ali na nilski križarki GRAND CRUISES se lahko včlanite v naš program zvestobe MAHARA CLUB in prejmete brezplačno kartico MaharaBlueCard.

Mahara Gold Card

Od desetega bivanja v hotelih RED SEA HOTELS ali na krovu katere od ladij iz flote GRAND CRUISES, vam podarimo MaharaGoldCard. S privilegiranim zlatim statusom lahko uživate v VIP storitvah, ki bodo vaše bivanje naredile nepozabno.

Med drugim prinaša naslednje ugodnosti:

  • zasebni transfer ob prihodu in odhodu
  • povišanje v naslednjo višjo kategorijo sob (glede na razpoložljivost, ne velja za rezervacije Makadi Spa hotela)
  • vstop v Mahara Club Lounge v rezerviranem hotelu verige RED SEA HOTELS (glede na odpiralni čas)
  • brezplačne samopostrežne večerje v vseh hotelih verige RED SEA HOTELS (ne velja za restavracije v hotelu Makadi Spa) in na vseh ladjah flote Grand Cruises

Mahara Platin Card

Po petindvajsetem bivanju v hotelih RED SEA ali na krovu ladje GRAND CRUISES prejmete MaharaPlatinCard. Kot našega zvestega gosta vas bomo nagradili tudi z MaharaClub kopalno torbo in MaharaClub kopalno brisačo. Dodatno kot lastnik Mahara Platinum Card ob prihodu v Egipt prejmete brezplačen vstopni vizum, ter presenečenje v sobi.

Izkoristite priložnost in se prijavite na spletni strani www.maharaclub.com. Prijavnico najdete tudi v kraju letovanja, v hotelih in na ladjah.