loading
facebook
  • SANJSKE počitnice ob Rdečem morju

  • HURGADA - vsako nedeljo iz Ljubljane

  • ETI-jev slovenski predstavnik v Hurghadi

  • Neposredni transfer v lastno verigo hotelov RED SEA HOTELS

  • MAHARA CLUB - lojalnostni program verige hotelov RED SEA HOTELS

Poišči in rezerviraj


Klicni center
+386 (2) 228 0 350
+386 (0)31 676 008
Delovni čas:
Pon. - Pet. 09:00 – 18:00

Waterworld vodni park

   Waterworld Makadi - etisi.traveldata.sk     

V novembru 2011 se je v Makdi Bay odprl WATERWORLD AQUAPARK, ki je bil zasnovan in načrtovan s strani RED SEA hotelov in WHITEWATER – vodilnega med podjetji za gradnjo vodnih parkov.

Waterworld Aquapark Makadi - etisi.traveldata.skVodni park v RED SEA hotelu Sunwing Waterworld Makadi nudi neverjetno zabavo za vso družino. Različni tobogani, bazen z valovi, počasna reka, ki se vije skozi hotelski objekt ter vodne površine z veliko škropljenja, nudijo raznoliko razvedrilo za vse okuse. Že najmlajši se lahko zabavajo na širokih, počasi padajočih otroških toboganih, ali pa se ohladijo pod vodnimi igrali. Seveda pa ne bo nihče ostal suh, ko se bo razlilo ogromno vedro vode.

 

Waterworld Aquapark - etisi.traveldata.sk

Otroški vodni park je urejen kot pisan pragozd in pospeši bitje srca majhnih osvojevalcev. Večji otroci in odrasli pridejo na svoj račun v sosednjem predelu. Na višini 15 metrov jih tam čaka družinski tobogan, kjer je spust v vodo po 115 metrih in številnih zavojih. Kdor želi še višje lahko preizkusi edini luping tobogan v arabskem svetu. Adrenalinsko doživetje obljubljata tobogan z divjimi vodami in tobogan v tunelu. Prijetno ohladitev nudi vodni slap. S spustom iz višine do 18 metrov in tobogani s skupno dolžino 515 metrov, je vodni park hotela Sunwing Waterworld eden najboljših in najbolj razburljivih vodnih parkov v Makadi Bay in okolici.

 

Waterworld Makadi Aquapark - etisi.traveldata.sk

Gostje RED SEA hotelov v Makadi Bay, ki niso nastanjeni v Sunwing Waterworld Makadi ali Sunwing Family Star, lahko kupijo dnevno vstopnico (10 €* za odrasle, 5 €* za otroke med 2 in 13 let). Za goste RED SEA hotelov v Hurghadi je cena dnevne vstopnice 20 €* (15 €*), za goste ostalih hotelov velja vstopnina 36 €* (20 €*). S to dnevno vstopnico lahko gostje med odpiralnim časom (med 10.00 in 17.00), koristijo vse storitve vodnega parka, Tropical bar s prigrizki, Relax bar ob bazenu, »Creps & Sweets«, Lime bar in vse pijače v okviru all inclusive ponudbe, ki velja ob bazenih.

* informativna cena, hotel si pridržuje pravico do sprememb.

 

Priporočeni hoteli v Makadi Bay