loading
facebook
  • SANJSKE počitnice ob Rdečem morju

  • HURGHADA - vsako nedeljo iz Ljubljane

  • ETI-jev slovenski predstavnik v Hurghadi

  • SHARM EL SHEIKH - vsak četrtek in nedeljo iz Ljubljane

  • ČUDOVITI koralni grebeni v Marsa Alam - vsak petek iz Gradca

  • Neposredni transfer v lastno verigo hotelov RED SEA HOTELS

  • MAHARA CLUB - lojalnostni program verige hotelov RED SEA HOTELS

Podrobno iskanje


Dolžina bivanja


Skupna cena

Kategorija od 4 Zvezdice

Klicni center
+386 (2) 228 0 350
+386 (0)31 676 008
Delovni čas:
Pon. - Pet. 09:00 – 18:00

Royal Holiday Beach Resort Sharm El Sheikh

od 532 EUR
Cene in termini
Pregled
Lokacija:

Tik ob obali in na zasebni peščeni plaži je ta čudovit hotel. Središče zaliva Na'ama z različnimi nakupovalnimi in zabavnimi prizorišči je cca. 2 km, do letališča Sharm El Sheikh cca. 10 km.značilnosti:

Ta udoben hotel ima skupaj 505 sob, razporejenih po več zgradbah.Obstaja prijeten lobby s preddverjem in recepcijo, 2 samopostrežni restavraciji, 2 à la carte restavraciji (Citadel in Le Dome, za doplačilo in rezervacijo), kavarna, več barov, bankomat in trgovina s spominki.V sosednjem hotelu se nahaja klub zdravja Sonesta Beach s široko ponudbo.V dobro urejenem kompleksu na prostem je 6 (od katerih so trije sezonski ogrevani) sladkovodni bazeni, ki tvorijo bazen in obkrožajo sončne terase.Obstaja tudi bazen snack bar.Plaže, dežniki in brisače so na voljo ob bazenu in na plaži brezplačno.Wi-Fi je na voljo za plačilo v kompleksu.soba:

Dvoposteljne sobe imajo kad/tuš, WC, sušilnik za lase, sef, mini bar, klimatsko napravo, balkon ali teraso in se nahajajo na vrtu (DZG/EZG) ali z doplačilom z razgledom na bazen (DPZ/EPZ). Z isto opremo je na voljo nekaj varčevalnih prostorov (DZP). Družinske sobe (DZF) so opremljene kot standardne sobe, samo z dvema spalnicama.Šport in zabava:

Odbojka na mivki, namizni tenis, večnamensko športno igrišče, biljard, vodna aerobika, aerobika. Telovadnica v klubu Sonesta; Dnevna zabava, večerna zabava.
Za doplačilo: igrišče za tenis (1 ura za bivanje/prosta soba), žarometi za tenis, whirlpool, savna, parna kopel, masaže, banana, potapljaški center (javni ponudnik).otroci:

Mini klub (5-12 let/uro), integriran in ločen otroški bazenAll inclusive:

Zajtrk, kosilo in večerja v bifeju, popoldanski prigrizki s pecivom in sladoledom, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače ter kava, čaj od 10.00 do polnoči.Opomba: Egipt ima obvezno vizumsko obveznost. Za pridobitev vizuma mora vstopni dokument (priporočamo potni list) veljati še šest mesecev po koncu potovanja. Vstopni vizum za Egipt ni vključen v turistično ceno. Vizumska razstava pred vstopom v Egipt. Veleposlaništvo Berlin/Konzulati trenutno stanejo. 22 €, - za vizum. Kot nemški turist, boste tudi vi, ko prispete na egiptovsko letališče (25, - US $/Visamarke cca. 22 EUR, -). Storitev vizumov je na voljo na spletnem mestu in trenutno veljajo stroški. 28 €, -/pers. in vključuje vizum, vključno z urejanjem in žigosanjem, kar prihrani čas pri vstopu.

Hotel Stay: Obstaja pozna odjava v hotelu RED SEA. Hotelska soba in rezervirana gostinska ponudba sta na voljo do trenutka zbiranja brez kakršnih koli omejitev. Vsi drugi hoteli se bodo končali s hotelsko ponudbo i.R. zadnji dan bivanja v hotelu podnevi. ETI ima posebne dogovore z nekaterimi hoteli, prosim vas.

Opomba Potovanje z zmanjšano gibljivostjo: Upoštevajte, da naše ponudbe ponavadi niso primerne za ljudi z omejeno mobilnostjo. Če vas zanima, z veseljem vas bomo prosili za dodatne informacije za vaše osebne potrebe.