loading
facebook
  • SANJSKE počitnice ob Rdečem morju

  • HURGHADA - vsako nedeljo iz Ljubljane

  • ETI-jev slovenski predstavnik v Hurghadi

  • SHARM EL SHEIKH - vsak četrtek in nedeljo iz Ljubljane

  • ČUDOVITI koralni grebeni v Marsa Alam - vsak petek iz Gradca

  • Neposredni transfer v lastno verigo hotelov RED SEA HOTELS

  • MAHARA CLUB - lojalnostni program verige hotelov RED SEA HOTELS

Podrobno iskanje


Dolžina bivanja


Skupna cena

Kategorija od 4 Zvezdice

Klicni center
+386 (2) 228 0 350
+386 (0)31 676 008
Delovni čas:
Pon. - Pet. 09:00 – 18:00

Delta Sharm

od 407 EUR
Cene in termini
Pregled
Lokacija:

Letovišče se nahaja v zalivu Na'ama. Po Sharm El Sheikhu je cca. 5 km. Z zasebno peščeno plažo redno vozi brezplačen avtobus.značilnosti:

Letovišče ima tudi recepcijo. Nastanitvene storitve vključujejo sef. Wi-Fi (za doplačilo) gostom omogoča dostop do interneta v javnih prostorih. Supermarket in druge trgovine se lahko uporabljajo za nakupovanje in sprehode. Lep vrt in otroško igrišče sta del parka. Gostom je na voljo tudi sobna postrežba, pralnica in spa, kozmetični salon, masaže in ajurvedski tretmaji ter frizerski salon. Na voljo je tudi prevoz do plaže.
Zunanji kompleks ima bazen za odrasle, otroški bazen in tobogan. Whirlpool vas vabi, da sprostite mišice (za doplačilo).soba:

Standardne sobe imajo 1 zakonsko posteljo, klimatsko napravo: individualno nadzorovano, sef: doplačilo, aparat za kavo in čaj, mini bar: doplačilo, internet: WLAN/WiFi: doplačilo, TV, sobna postrežba, kad ali tuš, sušilec za lase, balkon ali terasa.Šport in zabava:

Telovadnica in namizni tenis; Animacijski program.
Za doplačilo: biljard in pikado, spa z različnimi tretmaji, savno in parno sobo.otroci:

Otroško igrišče, otroški bazen, otroški klub in mini disko.All inclusive:

Zajtrk, kosilo in večerja v samopostrežnem stilu, popoldanski prigrizki s pecivom in sladoledom, lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače ter kava, čaj od 10. ure do 23. ure. Na plaži se nahaja bar s plažami z brezalkoholnimi pijačami od 9.00 do 16.30.

 Opomba: Egipt ima obvezno vizumsko obveznost. Za pridobitev vizuma mora vstopni dokument (priporočamo potni list) veljati še šest mesecev po koncu potovanja. Vstopni vizum za Egipt ni vključen v turistično ceno. Vizumska razstava pred vstopom v Egipt. Veleposlaništvo Berlin/Konzulati trenutno stanejo. 22 €, - za vizum. Kot nemški turist, boste tudi vi, ko prispete na egiptovsko letališče (25, - US $/Visamarke cca. 22 EUR, -). Storitev vizumov je na voljo na spletnem mestu in trenutno veljajo stroški. 28 €, -/pers. in vključuje vizum, vključno z urejanjem in žigosanjem, kar prihrani čas pri vstopu.

Hotel Stay: Obstaja pozna odjava v hotelu RED SEA. Hotelska soba in rezervirana gostinska ponudba sta na voljo do trenutka zbiranja brez kakršnih koli omejitev. Vsi drugi hoteli se bodo končali s hotelsko ponudbo i.R. zadnji dan bivanja v hotelu podnevi. ETI ima posebne dogovore z nekaterimi hoteli, prosim vas.

Opomba Potovanje z zmanjšano gibljivostjo: Upoštevajte, da naše ponudbe ponavadi niso primerne za ljudi z omejeno mobilnostjo. Če vas zanima, z veseljem vas bomo prosili za dodatne informacije za vaše osebne potrebe.