loading
facebook
  • SANJSKE počitnice ob Rdečem morju

  • HURGHADA - vsako nedeljo iz Ljubljane

  • ETI-jev slovenski predstavnik v Hurghadi

  • SHARM EL SHEIKH - vsak četrtek in nedeljo iz Ljubljane

  • ČUDOVITI koralni grebeni v Marsa Alam - vsak petek iz Gradca

  • Neposredni transfer v lastno verigo hotelov RED SEA HOTELS

  • MAHARA CLUB - lojalnostni program verige hotelov RED SEA HOTELS

Poišči in rezerviraj


Klicni center
+386 (2) 228 0 350
+386 (0)31 676 008
Delovni čas:
Pon. - Pet. 09:00 – 18:00

Vaše mnenje

Katera od GRAND CRUISES ladij vam je posebej všeč in zakaj. Imate napotke za naše goste? Kaj bi lahko izboljšali?

Pošljite nam nekaj vrstic o vašem potovanju in fotografijo na info@etipotovanja.si

Veselimo se vašega osebnega mnenja.

 

S poslanim besedilom in fotografijami se strinjate, da te objavimo na naši spletni strani.

 

**** Sharm Plaza
ETI Bewertungen„Hotel Sharm Plaza lahko le priporočamo. Ne le zaradi čudovitega koralnega grebena, temveč tudi zaradi zelo prijaznega osebja. Posebej glavnega kuharja smo ohranili v spominu, saj nam je ob večerji Mahara club, osebno prinesel dodatno porcijo pomfrita. Takšne malenkosti naredijo počitnice res perfektne.«  Friedrich P. & Maria B."

 

***** Grand Makadi
„Hotel Sharm Plaza lahko le priporočamo. Ne le zaradi čudovitega koralnega grebena, temveč tudi zaradi zelo prijaznega osebja. Posebej glavnega kuharja smo ohranili v spominu, saj nam je ob večerji Mahara club, osebno prinesel dodatno porcijo pomfrita. Takšne malenkosti naredijo počitnice res perfektne."  Friedrich P. & Maria B.

 

***** Makadi Palace
Hotel je sanjski, kot v pravljici iz 10001 noči. Sobe so velike in luksuzno opremljene. Iz balkona je čaroben razgled na park, ki se ponoči nežno svetlika. Bazenski kompleks je velik in zelo primeren za plavanje in vodno gimnastiko. V zalivu Makadi je na plaži droben pesek, v morju pa v bližini koralni greben. Osebje je izredno prijazno." Liann B.

 

***** MS Grand Sun
ETI Kundenmeinungen„Na ladji Grand Sun smo doživele prekrasno križarjenje. Bilo nas je 13 dam, ki obožujemo trebušni ples, uživamo ob dobri hrani, rade spoznavamo nove ljudi in dežele. In vse to in še več smo doživele na križarjenju. Prevzela nas je izjemna kulisa obrežja reke Nil, presenetila prijaznost Egipčanov in očarala edinstvena zgodovina. Nepozabno doživetje, ki ga je težko strniti v nekaj stavkov." Ingrid L.

 

 

“Moja pričakovanja so bila presežena. Celotno izvedbo lahko le pohvalim: od programa, vodiča ki nas je opozoril na marsikatero podrobnost pa vse do zanimivih večernih prireditev in raznolike hrane. Sobe so bile vsak dan pospravljene, brisače zamenjane. Vsak dan nas je presenetil nov origami iz brisače. Zgornja paluba je opremljena s številnimi mizami, od koder je prekrasen razgled na čudovito obrežje reke Nil." László B

 

**** Ghazala Gardens
„V Ghazala Gardens v Sharm el Sheikh smo bili že drugič in ga lahko le toplo priporočamo. Osebje je prijazno in se neprestano zelo trudi. Ob drugem obisku so nas pozdravili z velikim nasmeškom in besedami “Welcome back”. Velik bazen se razteza čez celoten kompleks in najslajše sobe so junior suite z neposrednim dostopom do bazena :o). Zelo se že veselimo prihodnjih počitnic." Suzana T.

 

„Ne glede na to ali bi radi nakupovali, snorklali, si odpočili ali se le sončili, v tem hotelu je vse v neposredni bližini. Objekt kot iz 1001 noči. Zvečer se prične nočno življenje v eni najbolj znanih diskotek Pacha-klub. Posrbljeno pa je tudi za zabavo vseh malo starejših." Andreas R.


 

 

**** Ghazala Beach

V Sharmu ni boljše lege. Hotel je neposredno na obalni promenadi, v centru Naama Bay si peš v treh minutah. Tukaj so številni bari in trgovinice. Objekt ima dve glavni zgradbi, ki mejita na recepcijo in manjše bungalove. Hotel je zelo primeren za potapljače, saj je potapljaški center Sinai divers takoj ob hotelu. Samopostrežni zajtrk nudi za vsak okus nekaj: klobase, sir, sadje, kosmiči, jogurt, različne vrste kruha, sveže pripravljena jajca, eksotične solate in dobra kava – odlično. Tudi večerja je bila raznolika. Vsak večer druga tema: italijanska, orientalska, indijska,… Zaradi neposredne lege na plaži in družinskega vzdušja bi hotel Ghazala Beach s polpenzionom vedno znova priporočala." Sonja W. 

 

***** The Grand Hotel Sharm El Sheikh

Zelo velik, prekrasen hotelski objekt s številnimi stopnicami. Zaradi veličine lahko postreže s številnimi raznolikimi restavracijami, kjer se najde pravšnja hrana za vsak okus." Anita F.

 

***** Grand Resort
Moj osebni namig je blišč iz 1001 noči v hotelu Grand Resort s 5*! Hotel leži v krasnem eksotičnem vrtu. Sobe so lepe in velike, ker sem raje v bazenu kot v morju, mi je ustrezal velik bazenski kompleks. V štirih restavracijah ponujajo jedi iz vsega sveta. Moja najljubša: večerja pod zvezdami v glavni restavraciji El Mahara s čudovitim pogledom na bazenski kompleks. V nakupovalni ulici Grand Mall, ki se zlije s hotelom, je 5 a la carte restavracij in shisha bar. Hotel sicer ni na plaži, vendar je na poti do nje potrebno le prečkati cesto." Tanja S. 

 

**** Siva Grand Beach

"22. marca 2014 je končno bilo tako daleč. S krajšo zamudo se je začel polet HG3500 iz Dunaja. Polet je trajal 4 ure in na letališču v Hurgadi so nas pričakali predstavniki CET, ki so nam pomagali pri urejanju formalnosti za vizum (obrazec smo dobili že na letalu). 

Iz letališča je bil direkten transfer do hotela Siva Grand Beach.

Nameščeni smo bili v junior suiti, kjer smo zaradi poznega prihoda takoj zaspali. Zjutraj je bil v restavraciji postrežen bogat zajtrk. Po njem smo se srečali s predstavnikom, ki nam je podal številne informacije o možnostih izletov. 

In končno: uživanje na počasi padajoči peščeni plaži. Da bi pridobila dodatno energijo za potapljanja v naslednjih dneh, sem obiskali spa na plaži. Utrujene noge sem namakali pri ribicah in si privoščila masažo celega telesa. 

V ponedeljek me je voznik taksija pred hotelom pobral točno ob 7.50 in me pripeljal do potapljaškega centra Eurodiverski je na plaži hotela Grand Hotel. Po krajših napotkih in izpolnjevanju obrazcev, smo se podali na ladjo. V naslednjih dneh smo obiskali različne potapljaške kraje npr. Halg Disha, Police station, Abu Ramada Cave, Fanadir in Hamda. Povsod smo občudovali raznolik podvodni svet in se včasih počutili kot v pisani ribji juhi. Najbolj so me navdušile želve in delfini, ki so pod vodo hiteli mimo nas. Posebna  ponudba Eurodivers je Diver's Night – vsak petek v hotelu Grand Resort. Takrat so nagrajeni novi potapljači in za večerjo so pravi dunajski.

Po petih čudovitih potapljaških dnevih je bil v soboto ponovno čas za oddih ob bazenu in na plaži. Okrepčilo je možno v restavracijah in barih – priporočam pico in vaflje.

Odlične počitnice, ki jih lahko le priporočam." Tamara L. 

 


Bewertungen von ETI Gästen

„V 2012 sem bila že sedmič v Siva Grand Beach in zame je še zmerom idealen počitniški hotel. Počasi padajoča peščena plaža, neposredno ob nakupovalni ulici, odlično razmerje med ceno in kvaliteto in prijazno osebje. Namig: junior suite 401-409 ali 501-509, tukaj je sončno eno uro dlje kot na plaži." Claudia U.
 

 

**** The Grand Hotel Hurghada
Kundenmeinung zu ETI„Grand hotel je prijeten starejši hotel s čudovitim parkom. Plaža je krasna in se počasi spušča v morje. Pred hotelom je promenada idealna za nakupe ali obisk katerega od barov." Nicole R.

 


"Plaža je mirna in na razpolago je dovolj senčnikov! Ustrezala mi je široka ponudba športnih aktivnosti, zabaval sem se ob jogi in sodeloval pri vodni aerobiki in tečaju plesa. Vrt je čudovit: številna drevesa in pisano cvetje. Postrežba na barih je OK. Odličen je bar ob bazenu z vedno hladno pijačo. Soba je bila redno očiščena in brisače zamenjane. Hrana sicer ni raznolika,  imajo pa odlične sladice. Hotel leži blizu mestnega središča in tako si hitro pri drugih restavracijah in barih." Laszlo B.

 

„Moj najljubši hotel: Grand hotel v Hurgadi. Letališče je oddaljeno le 10 minut. Lega je odlična, plaža dolga. Ležalnikov in senčnikov je vedno dovolj. Ob večerih so različne predstave. Večerja je možna v treh različnih restavracijah." Ildiko U.

 

***** Sunwing Waterworld Makadi & *****

    Family Star

“Obisk lastnega vodnega parka je vsakodnevna obveza za vse, ki uživamo v pustih po vodnih toboganih in smo še po duši otroci. Seveda je poskrbljeno za vse starostne skupine: za tiste najmlajše s položnimi tobogani do adrenalinskih spustov, kjer uživajo večji. Predel Family Star je nekaj korakov dalje, vendar ga odlikujejo prostorne sobe, kjer imajo tudi večje družine dovolj prostora.« Erwin H.

  

 ***** Makadi Spa

„Makadi Spa je sanjski hotel! Velike in svetle sobe, kjer se odlično spočiješ. Iz Infinity bazena je čudovit pogled na Rdeče morje. In… v hotelu ni otrok … mir in tišina."  Atakaan Ö.