loading
facebook
  • SANJSKE počitnice ob Rdečem morju

  • HURGADA - vsako nedeljo iz Ljubljane

  • ETI-jev slovenski predstavnik v Hurghadi

  • Neposredni transfer v lastno verigo hotelov RED SEA HOTELS

  • MAHARA CLUB - lojalnostni program verige hotelov RED SEA HOTELS

Poišči in rezerviraj


Klicni center
+386 (2) 228 0 350
+386 (0)31 676 008
Delovni čas:
Pon. - Pet. 09:00 – 18:00

ETI-jevi partnerji v kraju letovanja

RED SEA HOTELS - Partner von etisi.traveldata.skRED SEA HOTELS

Hoteli RED SEA HOTELS so se v preteklih letih predvsem zaradi visoke kakovosti storitev in velikega števila zadovoljnih gostov razvili v eno izmed večjih hotelskih verig v Egiptu. Vsak izmed trenutno petnajstih hotelov, se odlikuje z veliko mero individualnosti in kakovostnih storitev. Tukaj se boste takoj počutili dobrodošle in dobro nastanjene. Hoteli kot iz 1001 noči: z veliko izbiro restavracij, urejenimi vrtovi in širnimi plažami vas vabijo, da se počutite kot doma.

ETI-jeve goste v Egiptu razvajamo v petnajstih hotelih verige RED SEA HOTELS v Hurgadi, Makadi Bay-u in Sharm el Sheik-u.  Pari, samski, družine, kulturni ali športni navdušenci, mladi in seniorji – za vsakogar se najde primeren hotel. Številni gostje se radi vračajo, saj se zaradi udobja in pozornosti osebja počutijo kot doma. Hotelska veriga je v zasebni lasti. Približno 12.000 sodelavcev se nenehno trudi za dobro počutje svojih gostov.

 

 

 

Grand Cruises - Partner etisi.traveldata.sk

GRAND CRUISES

Podjetje GRAND CRUISES je hčerinsko podjetje RED SEA HOTELS in sodi med najmlajše in hkrati največje flote na reki Nil. Leta 2009 so bile ladje MS Grand Preziosa, MS Grand Glory in MS Nile Romance popolnoma prenovljene. Skupaj devet ladij kategorije 5* skrbi za luksuzno vzdušje med potovanji oz. križarjenji po Nilu. Uživajte v vašem potovanju na krovu ene od ladij in se prepustite vtisom slikovite pokrajine, ki bo počasi tekla mimo vas. Vse ladje nudijo izključno zunanje kabine in vam nudijo pestro kulinarično ponudbo. Na krovu je vedno prisoten izkušen nemško govoreči vodnik, ki vam je vedno z veseljem na voljo.

 

Cairo Express Travel - Partner vor Ort etisi.traveldata.sk

CAIRO EXPRESS TRAVEL

CAIRO EXPRESS TRAVEL C.E.T. sodi med vodilne organizatorje izletov v Egiptu in ima na tem področju večletne izkušnje. Seveda podjetje razpolaga z ustrezno zahtevano licenco za prodajo izletov. Vodniki se na šolanju skrbno pripravijo za opravljanje te službe in govorijo tekoče nemško in angleško. Avtobusna flota je sodobna in dobro vzdrževana. Vodniki so vam za vaša vprašanja in želje z veseljem vedno na voljo in pripravljeni prisluhniti. Za vsa vprašanja glede vašega hotela, vašega počitniškega kraja in možnostih v prostem času so vam kot strokovnjaki za Egipt vedno na voljo. V RED SEA HOTELS vas bo predstavnik obiskal vsak dan, v vseh ostalih hotelih pa večkrat tedensko.

 

Predstavniki v kraju letovanja
Reiseleitung ETI vor Ort
Vaš počitniški predstavnik vas bo v hotelih RED SEA HOTELS obiskal vsak dan, v vseh ostalih hotelih pa večkrat tedensko. Predstavniki so vam na voljo za vaša vprašanja in želje in so vedno pripravljeni prisluhniti. Predstavnike skrbno pripravimo na njihove naloge, in seveda govorijo tekoče nemško in angleško. Kot izvedenci za Egipt so vam vedno na voljo z veliko informacijami o lepi in raznoliki deželi.
 

Več informacij in kontaktne podatke predstavnikov lahko najdete neposredno v hotelih, v informacijskih mapah ETI ali pri ETI informacijskem okencu, kakor tudi v vaših potovalnih dokumentih.

 

 

Partner etisi.traveldata.skZa spremljanje naših gostov v Egiptu smo pooblastili lokalno agencijo CET, katere sodelavci in počitniški predstavniki že od samega nastanka skrbijo za goste ETI s kompetentnimi vodniki. Pri izkušenih predstavnikih CET so gostje v dobrih rokah ko gre za kakršnakoli vprašanja glede bivanja v Egiptu.
Prosimo upoštevajte, da so v kraju letovanja s strani CET predstavnikov ponujeni izleti organizirani, vodeni in vplačani pri CET in ne ETI kot organizatorju potovanja. V kolikor pri CET v kraju letovanja rezervirate izlete, se rezervacije ne izvede preko ETI ali katerega od sodelavcev ETI.

Za vas pristojni predstavnik je v hotelih RED SEA HOTELS prisoten dnevno, v drugih hotelih pa večkrat tedensko za pogovorne ure. Predstavniki so vam z veseljem na voljo za vprašanja in želje in so vedno pripravljeni prisluhniti.
 

 

 

 

 

Eine für Sie zuständige Reiseleitung kommt in den RED SEA Hotels täglich, in allen anderen Hotels mehrmals die Woche für Gästegespräche ins Hotel. Die Reiseleiter sind Ihnen bei allen Fragen und Wünschen vor Ort gern behilflich und haben auch immer ein offenes Ohr für Ihre Anliegen. Die Reiseleiter sind sorgfältig auf ihre Aufgaben vorbereitet und sprechen natürlich alle fließend Deutsch und Englisch. Sie stehen Ihnen als Ägypten-Experten jederzeit mit vielen Informationen über das schöne und abwechslungsreiche Urlaubsland Ägypten zur Seite. Nähere Informationen und Kontaktdaten zu den Reiseleitungen finden Sie auch direkt in den Hotels in der ETI Info Mappe oder dem ETI Info Stand sowie auch in Ihren Reiseunterlagen im Ticketbooklet. Wir haben für die örtliche Reiseleiterbetreuung unserer Gäste die örtliche Agentur CET beauftragt, deren Mitarbeitern und Reiseleiter seit dem Bestehen von ETI unseren Gästen vor Ort mit kompetentem Reiseleiterservice zur Verfügung stehen.

 

Bei den erfahrenen CET Reiseleitern sind Sie in den besten Händen, wenn es um jegliche Fragen und Anliegen rund um Ihren Urlaubsaufenthalt vor Ort geht. Bitte beachten Sie, dass die über die örtlichen CET Mitarbeiter angebotenen Ausflüge nicht von uns als ETI Reiseveranstalter, sondern ausschließlich und direkt durch den örtlichen Veranstalter CET angeboten, verkauft und organisiert werden. Sofern Sie bei den CET Reiseleitungen vor Ort Ausflüge buchen, erfolgt diese Buchung nicht über oder durch ETI oder deren Mitarbeiter.