Nalaganje ... ...
O ETI

Dragi potniki in prijatelji,

pozdravljamo vas na naši spletni strani in v nadaljevanju podajamo nekaj informacij o zgodovini in filozofiji našega podjetja.

Podjetje ETI sta leta 1998 v Frankfurtu ustanovila Maja-Jennifer Köhl in njen soprog Mohamed Samir. Že od samega začetka sta se specializirala za organizacijo in prodajo potovanj v Egipt. Visoka kakovost je bila že od prvega dne najvišja prioriteta podjetja – tako pri izbiri hotelskih partnerjev, kot tudi letalskih prevoznikov.

Odločilen dejavnik za razcvet podjetja so bili priljubljeni in priznani hoteli verige RED SEA HOTELS in flota rečnih nilskih križark GRAND CRUISES, ki jih prav tako upravlja družinsko podjetje ETI. ETI se je v Nemčiji uveljavil v zelo kratkem času in je že več let vodilni organizator potovanj v Egipt. ETI tako dokazuje, da je ključ do uspeha kakovost z izvrstnimi storitvami in odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

1. oktobra 2005 je ETI z razširitvijo na avstrijski trg naredil nov korak. Družba Express Travel International GmbH se je vselila v poslovne prostore na Dunaju in že 3. novembra popeljala prve avstrijske goste iz Dunaja in Salzburga na počitnice ob Rdeče morje. 80 sedežev tedensko se je povzpelo na pribl. 2000 sedežev tedensko, ki jih ponujamo iz avstrijskih letališč. Ekipa je iz dveh narasla na dvanajst motiviranih sodelavcev. Sledile so pisarne v Zürichu 2007, Londonu 2008, Bratislavi 2010, Budimpešti in Mariboru 2014 ter Pragi in Varšavi 2017 .

Za uspeh so v prvi vrsti zaslužni naši gostje in prijatelji! Številni so že postali stalni obiskovalci naše hotelske verige RED SEA HOTELS in uživajo številne ugodnosti programa zvestobe MAHARA CLUB in storitev ETI: sprejem in neposreden transfer v hotel, brezplačen early check-in, late check-out itd. Približno12.000 sodelavcev na destinaciji se trudi za dobro počutje vsakega gosta!


Le malo dežel je v zadnjem času postalo tako priljubljenih kot Egipt. Počitniške regije kot so Hurgada, Makadi Bay in Sharm el Sheikh so samo 3 ure in pol oddaljene od Slovenije in popoln kraj za počitek ob vedno toplem morju. Z obilo sonca in morja je Egipt vse leto idealna počitniška destinacija. Dolgi peščeni zalivi vabijo k sprehodom ob sončnih zahodih. Na koralnih previsih se tudi neukemu potapljaču, odpira osupljiv podvodni svet z neverjetnimi koralami, tropskimi ribami in razbitinami, s katerim se lahko primerja le še podvodni svet Maldivov. To naravno kuliso pa odlično dopolnjujejo čudoviti hotelski objekti, ki ležijo neposredno ob peščenih plažah.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne strani in vam želim obilo zabave in veselja pri načrtovanju vaših počitnic.

Na osnovi lastnih izkušenj, z nasveti in priporočili vam bo naša ekipa z veseljem odgovorila na vaš klic ali elektronsko sporočilo.

Lep pozdrav,
ekipa ETI Slovenija