Nalaganje ... ...
Sahl Hasheesh

SAHL HASHEESH

Sahl Hacheesh ali Zelena dolina je zaliv kakih 20 km južno od mednarodnega letališča v Hurgadi. Prelepa promenada, ki vodi ob dobrih 12 kilometrov dolgem zalivu, je bila zasnovana nalašč za to, da turistom ponudim čim bolj pristno doživetje Rdečega morja. S številnimi novimi hoteli, restavracijami, kavarnicami in bari sodi Sahl Hasheesh med neodkrite bisere in egiptovske destinacije prihodnosti. Ponudbo zaokrožajo sodobni hotelski kompleksi z nepozabno arhitekturo in nedotaknjene peščene plaže s številnimi priložnostmi za kopanje in potapljanje, z oken hotelov pa se ponuja pogled na skrivnostno puščavo in silhuete vzpetine, ki obkrožajo zaliv Sahl Hasheesh.

CENTER MESTA

Center Sahl Hasheesha je zgrajen v avtentičnem orientalskem stilu. Številne trgovine, lokali in restavracije, ki so v lasti domačinov in tujcev, vas vabijo, da zavijete vanje, kaj kupite ali zgolj posedite ob hladni pijači. Promenada, ki vodi skozi center mesta, s svojim edinstvenim vzdušjem zato priteguje sprehajalce podnevi in ponoči.

PRAVA DESTINACIJA ZA LJUBITELJE VODNIH ŠPORTOV

Zaradi neizpostavljene lege, omejenega valovanja, a obenem ugodnih vetrnih razmer je zaliv idealen za vrsto vodnih športov, kot so kajtanje, parasailing, vožnja na napihljivem krofu ali banani in mnoge druge.

Ponudba počitnic v SAHL HASHEESHU