Nalaganje ... ...
Hurghada

HURGADA

Na zahodni obali Rdečega morja se na dolžini več kot 30 kilometrov razprostira obmorsko letovišče Hurgada. Ob fini peščeni plaži so zrastli impresivni hotelski kompleksi. Tukaj bodo na svoj račun prišli tako športniki, kot tisti, ki obožujejo sonce. Ob obisku bazarja v Daharju in zaledja s fascinantnimi kanjoni se bo razkrila prvotna Hurgada. Središče Hurgade pa vabi z raznoliko ponudbo v restavracijah, barih, klubih, kavarnah in številnih trgovinicah.

EL GOUNA

22 kilometrov severno od Hurgade je v zadnjih letih nastal monden kraj, zasnovan v obliki lagune, imenovan El Gouna. Z 10 kilometri dolgo peščeno plažo, obdano s turkiznimi lagunami, je El Gouna idealno počitniško središče. Pričakujejo vas potapljanje, snorklanje, jadranje, kitanje, deskanje na vodi, golf, tenis, odbojka, jahanje kamel ali konjev ter številne druge aktivnosti.

SOMA BAY

45 kilometrov južno od Hurgade, nasproti zaliva v Safagi, se nahaja polotok Soma Bay, z luksuznimi hoteli in pristaniščem za jahte. Športni navdušenci bodo tukaj zagotovo prišli na svoj račun, saj je na voljo pestra izbira potapljanja, golfa, jadranja na deski in kitanja. Med drugim, je bil Soma Bay prizorišče tekmovanja »The Red Sea Kitesurf World Cup 2014«.

Ponudba počitnic v HURGADI