Nalaganje ... ...
Počitnice v Egiptu

Kopanje v Rdečem morju, osupljiva delta reke NIL, Kulturni zgornji Egipt, Koristne informacije

V zadnjih letih se privlačnost Egipta ni izgubila. Še vedno očara njegova pokrajina in fascinira podvodni svet, ki sta preživela tisočletja. Obiskovalce vedno znova prevzamejo edinstveni spomeniki. Vendar se zgodovina Egipta nadaljuje. Razvija se mlad in obetaven narod, ki se bori za demokracijo in razmišlja o prihodnosti. To stališče je novo in izpopolnjuje deželo z dodatnim glediščem.

Pokrajinsko Egipt prepriča z njegovimi puščavami, kulturno bogato delto Nila in Rdečim morjem s kilometre dolgimi peščenimi plažami. Raznolikost povodnega sveta z eksotičnimi rastlinami in živalmi je svetovno poznana. Delno subtropsko, delno puščavsko podnebje z vročimi dnevi in hladnimi nočmi na jugu dežele ter sredozemsko podnebje na severu, pa v Egiptu zagotavljata uspešne počitnice skozi vse leto. Vsaka regija v Egiptu in vsako mesto odseva prav poseben čar.

Odkrijte tudi vi egipčansko srčnost in gostoljubnost ter svoje počitnice preživite v osupljivi deželi. Odločite se in v zadnjem trenutku odletite proti Egiptu. 

 

 

Križarjenja po Nilu

Naš počitniški predstavnik vam bo razkazal deželo faraonov, kot je še niste doživeli. Ob Nilu z mogočnimi templji, ali v nepozabni naravi na Sinajskem polotoku, navdušeni boste nad raznolikostjo Egipta. Odkrijte Egipt na izjemen način – z luksuznim križarjenjem po Nilu!

k ponudbam