Nalaganje ... ...
Vroče točke zabav v Egiptu
Vroče točke zabav v Egiptu

Napotki počitniških zabav v Egiptu
Iščete najboljše kraje za zabavo v Egiptu? Potem ste prišli na pravo mesto. V Egiptu so odlične lokacije, ki so primerne predvsem za počitnice z zabavo. V spodnjem opisu vam  predstavljamo najbolj priljubljene bare in klube v Egiptu.

BARI
Če želite večer začeti s sveže pripravljenim koktajlom in čudovitim razgledom, obiščite ‘rooftop’ Camel Bar. Ta ponuja ugodne cene, prigrizke in čudovit razgled na zaliv Naama. Zraven pestrega izbora koktajlov, bar ponuja tudi šišo, karaoke, živo glasbo in prenose nogometnih tekem.
Bi radi večer začeli s klubskim vzdušjem? Potem je Buddha Bar pravi kraj za vas. Ime bara izhaja iz zlatega kipa Bude, ki se nahaja na središču plesišča. Buddha Bar je mešanica restavracije, bara in kluba, zato je odličen začetek večera za vsak tip zabave. Pred njim, kot tudi pred skoraj vsemi ostalimi klubi v Sharm El Sheikhu, boste pogosto našli promotorje, ki vas bodo vabili v bar.  Po navadi lahko pri njih dobite kupone za cenejši vstop ali brezplačno pijačo.  

KLUBI
Po obisku enega od številnih barov lahko noč nadaljujete v pravih klubih. Eden izmed zelo popularnih je klub Pacha. Ti klubi so znani po številnih franšizah, najbolj znana je na španskem letoviškem otoku Ibiza. V Sharm El Sheikhu vam poleg odlične zabave nudijo bazen, pena party dvorano in ogromno plesišče na prostem. V številnih hotelih si lahko vstopnice za klub rezervirate pri animatorjih in izognete čakalnim vrstam. Res je, da so cene pijač v klubu Pacha razmeroma visoke, vendar so njihove zabave nepozabne. 
Še en klub, obdan z bazeni, je nočni klub Taj Mahal. Ob mešanici elektronske in house glasbe se lahko, z ugodnimi cenami pijač in šišo, zabavate na plesišču. 
Vrhunec klubskega sveta v zalivu Naama pa je klub La Dolce Vita v puščavi, kjer za vse nočne ptice v edinstveni puščavski oazi igrajo številni znani DJ-i. Edinstvena lokacija vam nudi raznoliko glasbo, več barov in eno izmed najlepših plesišč v Egiptu. S pogledom na zvezdnato nebo se lahko v klubu na prostem zabavate vsako sredo. Če si želite dobre zabave v Egiptu, je obisk tega kluba na prostem obvezen!

POVZETEK IN NASVETI
Ne glede na to, ali želite večer preživeti v baru ali plesati dolgo v noč, boste v Sharm El Sheikhu in Hurgadi tudi zunaj letovišč in hotelov našli odlične lokacije z vrhunskimi mednarodnimi DJ-i. Vzdušje 1001 noči vam bo, s hribi obdan sredi puščave, zagotovo pričarala zabava v klubu La Dolce Vita.
Glede zabav v regiji so animacijske ekipe vedno dobro obveščene, zato priporočamo, da jih povprašate za nasvet, saj bodo za vsak glasbeni okus zagotovo našli pravo lokacijo. Imeli boste priložnost spoznati nove ljudi in se zabavati. 
 
div>