Nalaganje ... ...
Vroče točke zabav v Egiptu
Vroče točke zabav v Egiptu

Napotki počitniških zabav v Egiptu
Iščete najboljše kraje za zabavo v Egiptu? Potem ste prišli na pravo mesto. V Egiptu so odlične lokacije, ki so primerne predvsem za počitnice z zabavo. V spodnjem opisu vam  predstavljamo najbolj priljubljene bare in klube v Egiptu.

BARI
Če želite večer začeti s sveže pripravljenim koktajlom in čudovitim razgledom, obiščite ‘rooftop’ Camel Bar. Ta ponuja ugodne cene, prigrizke in čudovit razgled na zaliv Naama. Zraven pestrega izbora koktajlov, bar ponuja tudi šišo, karaoke, živo glasbo in prenose nogometnih tekem.
Bi radi večer začeli s klubskim vzdušjem? Potem je Buddha Bar pravi kraj za vas. Ime bara izhaja iz zlatega kipa Bude, ki se nahaja na središču plesišča. Buddha Bar je mešanica restavracije, bara in kluba, zato je odličen začetek večera za vsak tip zabave. Pred njim, kot tudi pred skoraj vsemi ostalimi klubi v Sharm El Sheikhu, boste pogosto našli promotorje, ki vas bodo vabili v bar.  Po navadi lahko pri njih dobite kupone za cenejši vstop ali brezplačno pijačo.  

KLUBI
Po obisku enega od številnih barov lahko noč nadaljujete v pravih klubih. Eden izmed zelo popularnih je klub Pacha. Ti klubi so znani po številnih franšizah, najbolj znana je na španskem letoviškem otoku Ibiza. V Sharm El Sheikhu vam poleg odlične zabave nudijo bazen, pena party dvorano in ogromno plesišče na prostem. V številnih hotelih si lahko vstopnice za klub rezervirate pri animatorjih in izognete čakalnim vrstam. Res je, da so cene pijač v klubu Pacha razmeroma visoke, vendar so njihove zabave nepozabne. 
Še en klub, obdan z bazeni, je nočni klub Taj Mahal. Ob mešanici elektronske in house glasbe se lahko, z ugodnimi cenami pijač in šišo, zabavate na plesišču. 
Vrhunec klubskega sveta v zalivu Naama pa je klub La Dolce Vita v puščavi, kjer za vse nočne ptice v edinstveni puščavski oazi igrajo številni znani DJ-i. Edinstvena lokacija vam nudi raznoliko glasbo, več barov in eno izmed najlepših plesišč v Egiptu. S pogledom na zvezdnato nebo se lahko v klubu na prostem zabavate vsako sredo. Če si želite dobre zabave v Egiptu, je obisk tega kluba na prostem obvezen!

POVZETEK IN NASVETI
Ne glede na to, ali želite večer preživeti v baru ali plesati dolgo v noč, boste v Sharm El Sheikhu in Hurgadi tudi zunaj letovišč in hotelov našli odlične lokacije z vrhunskimi mednarodnimi DJ-i. Vzdušje 1001 noči vam bo, s hribi obdan sredi puščave, zagotovo pričarala zabava v klubu La Dolce Vita.
Glede zabav v regiji so animacijske ekipe vedno dobro obveščene, zato priporočamo, da jih povprašate za nasvet, saj bodo za vsak glasbeni okus zagotovo našli pravo lokacijo. Imeli boste priložnost spoznati nove ljudi in se zabavati. 
 

Sharm Resort

Sharm El Sheikh | Egipt

Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, ki je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta Rdečega morja. Plaža in koralni greben sta oddaljena pribl. 300 m in v souporabi s sestrskim hotelom SHARM PLAZA. Do plaže vodi stopničasta pot. Zaradi koralnega grebena je dostop do morja možen le po plavajočem pomolu in ga priporočamo samo izkušenim plavalcem (priporočamo obutev za v vodo). Čas transferja od letališča približno 30 minut.

Ghazala Beach

Sharm El Sheikh | Egipt

Hotel Ghazala Beach se nahaja ob dolgi obalni promenadi Naama Bay, ki ponuja številne možnosti za nakupovanje in zabavo ter je idealno izhodišče za pestre in zanimive počitnice. Resort leži neposredno ob zasebni peščeni plaži. Čas transferja od letališčča je približno 30 minut.

Ghazala Gardens

Sharm El Sheikh | Egipt

Hotel v nubijskem stilu leži neposredno v prelepem zalivu Naama Bay, ki je središče kraja Sharm el Sheikh. Od sestrskega hotela Ghazala Beach in tamkajšnje čudovite, počasi padajoče peščene plaže ga loči le cesta. V neposredni bližini številne restavracije in kavarne na promenadi ob plaži. Čas transferja od letališča Sharm el Sheikh je približno 20 minut.

Sharm Plaza

Sharm El Sheikh | Egipt

Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, neposredno pred lastno hotelsko plažo je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta. Do zaliva Naama Bay s številnimi možnostmi za nakupovanje in zabavo je približno 6 kilometrov.  Zaradi koralnega grebena je dostop do morja možen le po plavajočem pomolu in ga priporočamo samo izkušenim plavalcem (priporočamo obutev za v vodo). Čas transferja od letališča približno 30 minut.

The Grand Hotel Sharm

Sharm El Sheikh | Egipt

Preprost kompleks se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja omogočen po pomolu in je primeren samo za spretne plavalce (priporočamo čevlje za v vodo). Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke. Čas transferja od letališča približno 30 minut.

Siva Sharm

Sharm El Sheikh | Egipt

Hotel se nahaja v zalivu Sharks Bay in sicer neposredno ob 350 m dolgi prodnati plaži s koralnim grebenom. Dostop do koralnega grebena je mogoč po plavajočem pomolu (priporočamo obutev za v vodo). V bližini priljubljen center Soho Square s številnimi možnostmi za nakupovanje in zabavo. Živahno središča Naama Bay je oddaljeno 12 km. Do letališča Sharm el Sheikh je pribl. 10 minut vožnje.

Regency Plaza Aqua Park

Sharm El Sheikh | Egipt
  • Package, Katalog
  • all inclusive
  • dvoposteljna soba

Xperience St. George Homestay

Sharm El Sheikh | Egipt
  • Package, Katalog
  • all inclusive
  • dvoposteljna soba

Xperience Kiroseiz Premier

Sharm El Sheikh | Egipt
  • Package, Katalog
  • all inclusive
  • dvoposteljna soba
Pregled vseh ponudb
div>